söndag, februari 06, 2011

Laddade batterier

I helgen har jag varit slö, slapp och likgiltig. Och det har varit så skönt! Fredagkväll hälsade vi på hos familjen Hedman/Pettersson, och efter det har jag inte stuckit näsan utanför dörren förrän det var dax att åka hemåt idag. Vet inte sist jag glott på så mycket skräp-tv eller sovit så mycket. Både lördag- och söndagmorgon så gick Darlingen ner med Astrid till hennes farmor och farfar vid klockan 8 på morgonen och kom sedan upp till sängen igen för att sova vidare en stund.

När vi lämnat Bredsel så hälsade vi först på hemma hos Darlingens farmor, där Astrid fick ligga och mysa hos sin farfarsmor/gammelfarmor. Efter det så gick vi upp en sväng till Jocke och åkte sedan hemåt. Nu har vi alltså laddat fullt med energi från fina människor och är redo för en ny vecka!

4 kommentarer:

  1. Åh, vilken underbar bild:) Är själv farmor men en ganska ung sådan. Fina hemstickade sockor lilla underverket har....

    Hälsar farmor Ingrid i Uppsala

    SvaraRadera
  2. vilken fin bild! Kul för Astrid att ha kvar när hon blir äldre =)
    Tack för i fredags så vi också fick lite Astrid-Mys. Blir alldeles för långt mellan gångerna.

    Kramkram

    SvaraRadera
  3. Ingrid: Tycker också att det blev en härlig vardagsbild! Sockorna har hon fått av sin killkompis farmor :) Tack för kommentaren både nu och när lillan kommit till världen :)

    SvaraRadera
  4. Åh så mysigt! En sådan där helg är guld värd.

    SvaraRadera