måndag, januari 24, 2011

Tummen upp för Ebba von Sydow

Tidigare har jag inte haft någon uppfattning om Ebba von Sydow, kanske att jag fördomsfullt dömt ut henne som lite ointressant. Blev glatt överraskad då hon rapporterade från kungabröllopet i somras, och nu är jag stormförtjust!

Trillade in på hennes blogg av en slump, fick se att hon nu går med magen i vädret och är programledare för Gokväll Lördag. På bloggen bjuder hon på mode, spanar in kändisar och delar med sig av sin vardag. Har börjat längta till måndagarna då jag kollar lördagens Gokväll på svt Play och får tips på frisyrer, inspiration i köket och lyssna på intervjuer. Extra plus att Ebba lägger upp avsnitten eftersom på bloggen så att vi med amningshjärna inte missar något!

Jag gillart, hennes blogg hittar ni HÄR!

1 kommentar:

  1. Tack så mycket! Ja, det känns ju fantastiskt redan nu, kan bara tänka mig hur det känns när dom tittar ut :] Så fin hon är eran Astrid, väldigt lik på pappa på bilderna iaf!

    Vilken fin blogg du har! Hittade mycket matnyttigt här hos dig, t ex premiebefrielseförsäkring - hade ingen aning! Keep up the great work :]

    KRAM

    SvaraRadera