tisdag, januari 11, 2011

Störd sömn

Inatt har vi haft en 5minuters-sovare här hemma. I perioder så sov hon helt utslagen i fem minuter, vaknade och gnällde av missnöje i några minuter för att sedan somna om. Igen, igen och igen. Idag blir det tupplur under dagen! Tror att hon hade tjorv i magen, för innan klockan blev tio hann jag med två blöjbyten. Nu har dock den lilla nattugglan somnat i vagnen, men jag är för pigg för att göra detsamma på soffan.

Ska plocka lite här hemma medans hon sover och sedan blir det promenad. Måste ta mig in till stan nån dag i veckan för att uträtta några ärenden, får se om det hinns och finns energi på eftermiddagen så pappan kan plocka upp oss i stan när han slutar jobba. Den som lever (eller snarare är vaken) får se!

2 kommentarer:

  1. Visst är det jobbigt när dom inte kan komma till ro? Sen tycker man så synd om dom när det krånglar i magen. Hoppas natten blir bättre! Kram ifrån oss

    SvaraRadera
  2. Ack dessa nätter! De är så oförutsägbara. Här hade vi en madam som tyckte att kl 04.45 var en bra tid att starta dagen på och var vaken till 8 då väckaren ringde och vi skulle upp.

    SvaraRadera