söndag, januari 16, 2011

Lördagkvällen

Igår tog vi oss till sist i kragen och reste oss ur soffan. Darlingen har just köpt ny mobil, så den var det väldigt spännande att pilla med och ladda ner appar till. Och jag var jäkligt slö ska jag erkänna! Att allt tar längre tid när man har småbarn, det räknar nog folk med. Men inte var det då Astrid som sinkade oss igår, hon var nog snabbast färdig.

I varje fall så fick vi ordning på oss själva till sist och begav oss mot Luleå för att fira Lina som fyllde år. En ren fröjd att komma dit, precis som vanligt! Alltid så hemtrevligt och avslappnad stämning, och fikabuffén som dukades upp gick inte av för hackor. Det blev en hel del Astrid-mys, bröllopsprat (då födelsedagsbarnet snart blir ingift i släkten Stråmo!) och ett spännande tårtbygge. Vi rullade hemåt vid klockan 23 och somnade ovaggat alla tre.

Imorse klev Darlingen upp med Astrid och jag fick somna om. Klockan 9 kom de upp med frukost på sängen och vi myste till klockan 12 innan vi förmådde oss att kliva upp. Man får passa på att intensivmysa de morgonar som pappan är på hemmaplan! Idag snöar det rätt ordentligt, så mina planer på isvägspromenad blir lagda på is (HIHI) och ersätts av skidåkningen på tv. Inte fy skam det heller!














Sliten småbarnsmorsa? Släng er i väggen!
Här var det all in med festlig klänning som gällde!

2 kommentarer:

  1. Gud va fin du blev i klänningen! Snyggo mama!

    SvaraRadera
  2. Måste då säga att det var en snygg småbarnsmorsa det där! Kram

    SvaraRadera