tisdag, december 21, 2010

Tips till mamas och preggers

Är du inte på smällen eller har en liten hemma så är det här inlägget totalt ointressant skulle jag tro, läs hellre en bra bok för din egen skull.

Amningsbh:ar-TWILFIT! Finns en fin modell i vitt och svart som ser ut som en "vanlig" snygg bh och inte som något ens mormor skulle föredra. Nu tänker ni svindyrt-jag säger 229 riksdaler, spring och köp.

Klocka värkar? varktimer.se! Var guld värt när man låg och vände och vred sig i smärtans våndor och inte var ett dugg intresserad av att räkna minuter på någon klocka.

Onda, torra bröstvårtor? Torra bebisfötter? Aco's babyolja. Helt ofarlig att förtära, så om du använder den på behagen behövs det inte tvättas bort innan det är dax att servera mat till bebisen. Bästa tipset vi fick med oss hem från BB, utan tvekan.

Om du föder på Sunderby Sjukhus får du inte någon Libero startväska, då de inte delar ut den. Gå med i Libero klubben och skicka ett mail via din personliga sida så skickar dom hem en med blöjprover och lite annat. Och ta för guds skull med eget toapapper när ni åker in, SSK's är som sandpapper!

4 kommentarer:

  1. Åh! Såna här tips gillas starkt! :D Jag fick faktiskt en sån där fin Liberoväska av barnmorskan vi går hos, en massa fiffiga grejer är det däri. :)

    SvaraRadera
  2. Haha.. Så sant om sandpappret!

    Kan du inte skicka förbi gubben din på kappis idag. Vi har en liten present till lillan som inte kan vänta innan vi träffar henne... Jag jobbar mellan 10 och 17. Går det inte så är det inte hela världen, men hade varit kul om ni hann...

    Kramisar till familjen!!

    SvaraRadera
  3. Sara09:16

    Pampars har också en! Här i Sthlm får man både hos sin bm o på bb!
    Har läst din blogg sedan början av din graviditet. Du verkar ha ett mysigt liv.
    Grattis till Astrid! Själv har vi en liten Märta 7 mån. Njut av tiden nu, den går fort! Och du det blir bara roligare ju äldre de blir.

    Tack för att du delar med dig!
    Sara

    SvaraRadera
  4. Sara: Den från Pampers hann vi hämta innan Lillan kom, men tack för tipset :)

    Vad kul att du hängt med så länge på bloggen, det är alltid lika kul att få höra vilka som läser :)

    Tack så mycket och ha det bra ni med! :)

    SvaraRadera