torsdag, december 09, 2010

BF+2, ingen bebis i sikte

Efter den spännande natten mellan tisdag och onsdag så hade jag hoppats på något liknande inatt. Nehepp, hade svårt att somna men vaknade endast en gång och somnade om lika snabbt igen. Den lilla rackaren lyssnar inte på sin mamma&pappas uppmaningar om att det är dax att komma ut nu. Nu vill vi mysa med dig på utsidan, inte med magen!

Ännu en dag i velourkostymen, varmt, gosigt och inte snyggt för fem öre. Kanske får jag besök av Sandra och pojkarna idag, och kanske tar jag mig iväg till gamla jobbet för att hälsa på. Skulle vara skönt med lite frisk luft men fogarna gör ont och jag vill inte göra det värre inför den kommande förlossningen. Vi ser väl vad som händer, här tar vi dagen som den kommer!

3 kommentarer:

  1. Spännande, hoppas att bebisen börjar lyssna och snart vill komma ut. Nu måste man ju in och kolla några gånger per dag för att se om något hänt. Du skriver väl en rad eller två när ni åker till bb?

    SvaraRadera
  2. Erika09:27

    Jag är lite avis på velorkostymen men inte på fogarna. Gå nu en mysig dag så hörs vi senare. Kram

    SvaraRadera
  3. Sara: Det hoppas jag också! Den kanske hör dåligt? ;) Det beror lite på omständigheterna, åker vi in akut mitt i natten så tror jag fokus ligger på annat håll, men jag tror det lär märkas när vi åkt in :)

    Erika: Det borde du vara, den är jätteskön ;) Kram

    SvaraRadera