fredag, november 12, 2010

Jag gjorde det lite roligare

Jobb 12-19.10 idag, sen ska jag parkera i soffan och glo på Idol! Ikväll sänds det från Luleå och vi ska spana som hökar efter Sandra&Anton som sitter i publiken.

Ibland vaknar man med inställningen att det här är en skitdag, och så kändes det imorse. Vaknade alldeles för tidigt och kunde inte somna om, kroppen var trött men huvudet klarvaket. Lagom tills det var dax att kliva upp började ögonen kännas tunga, just typiskt! Men eftersom jag försöker tänka att ingenting blir roligare än vad man gör det till så klev jag upp och försökte le mot spegeln. Lättare sagt än gjort, men det gick. Lite frisk luft, tvättvikning och en dusch senare så är jag back on track.

Har just fått in en kladdkaka i ugnen som ska få äran att förgylla kvällen, skulle jag börja baka ikväll efter middagen så kan jag garantera att jag skulle sova som en klubbad säl när kakan väl är färdig. Så jag går händelserna i förväg! Hoppas bara att Darlingen inte hinner sätta i sig hela innan jag kommer hem, då ska han få se på humör (nej Älskling, det är inte ett hot, det är ett löfte).

Nu ska jag skala en mandarin och sedan parkera mig raklång i soffan för att läsa lite tidning, det kan behövas lite extra energi idag då det är fullt ös på jobbet. Trevligt fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar