onsdag, november 10, 2010

Bara lite allmänt sådär

Snön vräker ner utanför fönstret, och jag myser inne i värmen med tända ljus. Nu är alla sysslor på listan gjorda, och jag ska tvinga i mig lite lunch. Jag är van att äta lunch kring 13-14 nångång, inte såhär tidigt, men om jag ska hinna bli hungrig tills Darlingen kommer hem är det bäst att tugga och svälja redan nu.

Herrn i huset ville visst åka och kolla på en bil ikväll, SNARK. Det tråkigaste jag vet är att kolla på bilar, men det börjar vara dax att byta till kombi så vi smidigt får plats med barn och diverse tillbehör. Jag ska leta fram mitt bästa tålamod för att stå ut och sedan tjata till mig en godispåse.

Imorgon blir det ett extra besök hos BM. Igår satt jag och vred mig som en mask på krok i soffan, då mindre trevliga smärtor börjat dyka upp i det heligaste de senaste två veckorna och nu gör ondare och ondare. Pratade med barnmorskan på morgonen och hon trodde att det är livmodertappen (otroligt vackert ord f.ö) som håller på med ofog. Bättre kolla en gång för mycket än en gång för lite resonerade hon, och eftersom hennes ord är min lag så blir det som sagt ett besök imorgon. Heja kroppen säger jag, du tränar duktigt och kommer vara i toppform den dagen det är dax att klämma ut 23:an!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar