onsdag, september 08, 2010

Glutenfria mockarutor

2 ägg
3dl socker
1½dl mjölk
4½dl mjölmix
2tsk bakpulver
2tsk vaniljsocker
2msk kakaopulver
150g smält margarin

Glasyr:
3½dl florsocker
50g smält margarin
4 msk kokt kaffe
1msk kakaopulver
2tsk vaniljsocker

Garnering: Kokos

Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda torrvarorna, rör ner i äggblandningen.
Blanda i smält margarin och mjölk.
Häll smeten i en långpanna klädd med bakplåtspapper.
Grädda i 225grader ca 13 minuter.

Rör ingredienserna till glasyren till en slät massa.
Bred glasyren över den varma kakan.
Strö över kokos.
Låt svalna, skär i rutor.

1 kommentar:

  1. Anonym19:54

    Jätte god kaka och lätt att göra. Tack:)
    Mvh Anna

    SvaraRadera