tisdag, augusti 10, 2010

R.I.P elvispen

Jag har ju glömt att berätta om tragedin som drabbade mig förra veckan-min älskade elvisp gick och dog! Den var stark som en oxe, lysorange och ärvegods från mamma som haft den i hundra år före mig. Men så lossnade en invärtes skruv för några veckor sedan, och när jag bakade tårta förra veckan så la den helt enkelt av.

Det är en pärs att leva utan elvisp har jag redan fått erfara, och den godingen jag spanat in att köpa är inte direkt gratis. Måste fundera om jag ska lägga X antal kronor på en med ballongvisp eller nöja mig med en "vanlig" billigare modell och istället spara ihop lite pengar till en KitchenAid Artisan (matberedare).

Dagens i-landsproblem, jag vet, men jag har bakningsabstinens och svaga armar. Det blir nog chokladbollar och chicolate chip cookies, mina favoriter som går att baka trots avsaknad av elvisp.

1 kommentar:

  1. Det är bara 1½ år sen vi köpte en elvisp, vi har alltid använt en vanlig ballongvisp eller händerna om det varit degar som ska knådas, haha! Inte för att vi intevelat ha en, men det var en sån sak som man aldrig tog sig för att köpa. Det blev en billigare variant från IcaMaxi, och den har faktiskt varit otroligt prisvärd.

    SvaraRadera