fredag, augusti 27, 2010

Jag gillar hösten

Jag har tjatat länge efter hösten, efter klar, kylig luft och kvällsmörker. Nu har mitt tjat gett utdelning och jag upptäcker några saker jag missat i mina beräkningar:

-Det råder inflation på byxfronten i min garderob och det börjar bli nog så kallt för en frusen människa som jag att springa runt i leggings.

-Med hösten följer älgjakten. Det innebär en ledig helg med Darling från 11 september tills gud vet när.

-Vad i hela fridens namn ska jag ha på mig när jag hänger med ut i skogen och är första älgspanare/vilar middag i mossan?

Nu är det inte några trubbel av stor karaktär utan åtminstonde klädproblemen är ju lättlösta, och glad är jag för det. Annars kanske jag inte skulle uppskatta de tända ljusen, alla sköna höstkläder, lättnaden som hösten med sin nystart bjuder på, alla goda soppor man kan värma sig med till middag, osv. Hösten är bra, höst vill jag ha!

2 kommentarer:

  1. Ständigt denna jakt! Jag har också en jagande fästman och det brukar vara i januari, februari någon gång som jag får tillbaka honom, först är det bock, lite kalvjakt, sedan är det älgpremiär i en vecka, sedan är det vildsvin, julahare osv, osv.

    Jag brukar åka på älgänkeresa när jakten drar igång, till ett soligt ställe med paraplydrinkar, det kan jag rekommendera! Fast det är ju inte optimalt när man är preggo:)

    Ha det gott, fin blogg!

    SvaraRadera
  2. Som tur är för min del så är det älgjakt och någon enstaka fågeljakt som stjäl värdefull umgängestid :) Sen tycker jag att det är kul själv och hänger med när jag får tillfälle, men änkeresa låter ju inte helt fel..! :)

    SvaraRadera