onsdag, augusti 04, 2010

Bakardag

Min slappa dag med en bok i soffan fick bli köksdag istället. Har gjort kanelgraneola då det var lågkonjunktur i müsliburken, bakat en chokladig kaka med jordnötter, bakat tårta och håller nu på med middagen. Grillad kyckling med ris och skysås blir det, magen skriker av lycka.

Efter att inte ha haft ro att sitta still på hela dagen så märks det när man väl tar sig tid att göra det, rena rama jordbävningen i magen känns det som. "-Upp och hoppa morsan! Sitt inte här och slöa!" Jag myser med händerna på magen och försöker förstå att det verkligen är en liten människa i magen som sparkar och lever om, det är inte en fis på rymmen.

3 kommentarer:

  1. Hejsan!

    Skoj med en till gravidblogg :) du har nästan samma bf som mig :)
    Titta gärna in :)

    SvaraRadera
  2. Visst är det mysigt med sparkarna? Har också lite svårt att förstå att det faktiskt är en människa där inne, det känns helt overkligt... men väldigt mysigt som sagt! =) Det buffas på rejält där inne nu, speciellt när jag är stilla, som när jag ska sova på kvällen. Sen kan jag få en godmorgon-spark på morgonen också, skönt att veta att det lilla livet också är vaken! =)

    SvaraRadera
  3. Åsa: Himla kul, har börjat följa dig :)

    Popcorn79: Vi är aldrig ensamma med våra mysiga liv i magen! :)

    SvaraRadera