torsdag, juli 01, 2010

Max i Boden-värdelöst

Alltid är det något skit så fort man handlar mat på Max i Boden. Jag älskar, älskar, älskar Max, men personalen i Boden gör det svårt. Sist fick Darling glutenfritt bröd på sin burgare, och jag fick min burgare utan lök och tomat med vanligt bröd. Tvärtemot, trots att vi beställt rätt enligt kvittot.

Idag blev jag serverad tidernas äckligaste glutenfria bröd, i samma konsistens som gammal skumgummimadrass ungefär. Inga sugrör eller servetter fick vi heller med.

Lustigt, i Luleå är det väldigt sällan det blir fel och det glutenfria brödet är helt okej, tror att vi åker dom fyra milen enkel väg i fortsättningen. Inte kan dom heller skylla på ny personal eftersom det alltid varit såhär kasst och det fortfarande till stor del är samma sura personal. Skämmes tamejfan.

2 kommentarer:

  1. Agneta21:43

    Hm, jag känner igen de där konsistensen, bra beskrivning! Jag har gjort jämförelsen, typ uppblött frigolit men de låter som samma upplevelse.. Dock de var i Lule på MAX. Kanske Pite har bättre bröd, kanske man ska våga sig på o hoppas på ett ätbart bröd =)

    SvaraRadera
  2. Sandra23:21

    Damn you woman, you´re not making it easy for me... Jag brukar ju alltid ha Max-cravings när jag anländer till Luleå men nu när jag kommer mitt i natten så är det bara Mc Donalds som har öppet. Ringde A vid 22 och sa att jag var hungrig redan då. Han svarade att det fanns mackor hemma. Men nu vill jag fanemej ha en burgare och inga mackor när jag kommer fram, och det är ditt fel ;). Kram

    SvaraRadera