torsdag, juni 03, 2010

Hjälp ett torrt ansikte

Min hy har fått fnatt. Helt plötsligt är den torr som fnöske och jag har torra utslag i ansiktet. För att inte tala om kliandet som inte gör det hela bättre. Vad har ni för feta mirakelkrämer i era badrumsskåp?

Har hunnit smörja två gånger med Locobase (som har samma konsistens som Vaselin) sen jag klev upp, och fortfarande stramar det. Är det 23:an som ställer till det måntro?

5 kommentarer:

  1. Samma hände mej!
    Provade allt från just vaselin till helosan.. Sen tipsade min barnmorska på mvc om miniderm, funkade jättebra på mej, tog bort stramandet och de torrafläckarna utan att min hud blev fet :) Säljs på apoteket, kan ju vara värt ett försök :)

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset, ska springa på Apoteket idag och ge miniderm en chans! :)

    SvaraRadera
  3. Säkert en preggo-grej! Jag har torra fläckar på ögonlocken och dessutom har min tonårshy gjort comeback med små finnar här och där. Kul. Inte.

    SvaraRadera
  4. Jag använder Decubal, tycker att den är bättre än miniderm. Alla lovprisade miniderm när Isak var baby, men jag tycker som sagt att decubal har varit bäst :-). Vaselinliknande ämnen hade jag inte vågat testa i ansiktet, borde inte de täppa igen porerna?

    SvaraRadera
  5. Em: Garanterat en preggo-grej, det finns väl inget som inte är normalt när magen växer? ;)

    Katja: Har införskaffat miniderm och provar med det, fungerar det inte går jag vidare till Decubal :) Nä, vaselin vill jag inte stoppa i ansiktet, men vaselin-liknande går bra ;)

    SvaraRadera