torsdag, maj 27, 2010

Luleås bästa

Fik för glutenintoleranta:
SMAKA, delar lokaler med Pentik på Köpmantorget. Har en ruskigt god glutenfri kladdkaka, glutenfria kanelbullar och andra naturligt glutenfria alternativ. Har dessutom stans bästa salladsbuffé under lunchtid och dessutom stans trevligaste personal!

Salong för benvaxning:
Salong Lina, är beläget på Magasinsgatan (nedanför Solana, mot järnvägen) och har stans bästa priser på vaxning! 200/250 för hela/halva ben, och även om lokalerna är tråkigare än på många andra salonger så spelar det ingen roll, Zohreh är så trevlig att det uppväger bristen på vattenfall och avkopplande musik.

(Näst bästa alternativet är Presenta & Här, ligger på Storgatan mellan SEB och TiiMari. Betydligt dyrare dock, 320/495, och svårare att få tid.)

Butik för inredning:
Asko Möbelhus, massor av snygg inredning (möbler och "pynt") samsas om platsen med barnkläder och barnrumsinredning. Större märken trängs med mindre, och här finns något för alla smaker och prisklasser.

1 kommentar:

  1. Fiket i Pentik är min nya favorit. Nu är du ju som sagt glutenintolerant, men deras varma mackor är vansinnigt bra, sen är det ett fik med rätt sjyssta priser (de känns humana), och det är mysigt och öppet på sammagång. Sen älskar jag Pentik också, det blir liksom lite "det bästa av två världar" ;-)

    SvaraRadera