söndag, maj 30, 2010

Ljuvliga baksmälla

Visserligen kom jag hem sent igår och drack en hel del. Fast jag hade ju huvudet på kudden innan klockan två och drack enbart vatten och sprite, varför vaknar jag då och känner mig bakis? Nåväl, jag är nog inte den enda som vaknar sliten efter gårdagskvällens fest med Kappis-tjejerna. Men what happens in Fällträsk stays in Fällträsk!

Jag kunde dock hålla mig för skratt då jag precis lagt huvudet på kudden och inser att en skara fåglar utanför sovrumsfönstret just vaknat till liv. Vackert att vakna till fågelsång, mindre lätt att somna till det. Men till sist gick det!

Nu ska jag polimasa på här hemma och sedan bege mig till jobbet. Och när butiken är stängd så sätter jag mig i bilen och beger mig till Bredsel för att hämta hem Darling! Ljuva tider!

3 kommentarer:

  1. Hoppas du får nått fint till morsdag :) Själv ska man få blommor till balkongen

    SvaraRadera
  2. Sandra12:53

    Vad härligt med jätte-kappis-fest :). Här är det snart dags att bege sig hemåt efter besök i huvudstaden i några dagar. Till veckan väntar flytt... Sen ska jag hojta till när det är mer än välkommet att hälsa på :). Kram

    SvaraRadera
  3. Erika: Fick en extra puss av mannen och rosa golfboll av lillebror, inte fy skam! :) Du ska få höra sen vilken jävla skitdag/natt lördag-söndag blev :D

    SvaraRadera