lördag, maj 01, 2010

Jag hatar Ryanair

Jag blir så arg arg arg på Ryanair! Svär och hojtar att ALDRIG mer ska jag resa med dessa idioter och om Darling bokar en resa med detta SKÄMT till flygbolag fler gånger så följer jag INTE med! Han nickar och låter mig hålla låda, kanske tror han att det är hormonerna i kroppen som lever om, men det är ren och skär ilska.

Vi bestämde oss att checka in en väska (och det betalar man för när man reser med Ryanair), och det måste vi göra innan vi checkar in oss själva över internet (vilket man måste göra mellan 15 dagar och 4 timmar innan avresa, och även det betala för). Visst är det i många fall billigare att resa med Ryanair än t.ex. SAS som jag väljer om jag får, men varför i hela fridens namn ska de envisas med alla dessa dolda avgifter? Bagageincheckning är frivilligt, men t.ex internetincheckning MÅSTE du betala för, och hips vips kostade inte den där biljetten 1 krona längre.

Nu gjorde inte våra det från början ens en gång, och vi visste om att det är jävla ljug med Ryanairs superbilliga biljetter. MEN JAG BLIR SÅ ARG ÄNDÅ!

Jag har klämt en chokladkaka och nu ska vi bada badkar. Det kanske lugnar hjärtat.

2 kommentarer:

  1. Tips tips.. www.cityairlines.com, är billiga, och där ingår allting.. :)

    SvaraRadera
  2. Åh tack, ska kolla in :)

    SvaraRadera