tisdag, maj 25, 2010

Garderobstädning

Jag är inte det minsta bekymrad över regnet som faller, jag är snarare lättad. Så skönt det är att kunna vistas inomhus utan dåligt samvete över att man inte njuter av solen. Rogivande, skönt och välbehövligt. Dagens inomhusprojekt blir att städa garderoben, hujeda mig.

Alla höstiga/vintriga kläder ska stoppas undan, och det ska även alla byxor som klämmer över magen. Fram med alla blommiga klänningar som jag ska leva i under sommaren!

Igår skulle Darling hjälpa mig att hitta mina förskräckligt fula pyjamasbyxor, och började med att leta längst upp i min garderob. Där hittade han en skabbig finstickad tröja som han äger men jag gömt. Jag påstod vid försvinnandet att jag kastat den i soporna, och han bara skrattade då han visste mycket väl att det var dax. Men så igår, återfann han den och imorse hade han tagit på sig eländet. Jag blev klarvaken på en sekund och hotade att elda upp tröjan med honom i om han inte kastade den i soptunnan påväg till bilen. "-Jag kan ha den på jobbet" svarade han, men om jag får se den innanför dörren på Kullenvägen 10 plockar jag fram saxen.

Det var iallafall så jag insåg att det var dax för storstädning i min garderob, det var inte en helt ovidkommande historia.

1 kommentar:

  1. haha, jag känner igen mig i att jag vill att vissa kläder M har ska slängas men han vill ha kvar dem.

    SvaraRadera