torsdag, maj 13, 2010

En dag med fina favoriter

Efter att vi på morgonen varit in till Sävsjö en sväng för att handla otympliga varor som är besvärliga för modern att släpa på tåget, så parkerade vi vid köksbordet och försökte komma på något att göra under dagen. Mamma plockade fram en mapp full med information i andan "Välkommen till Sävsjö kommun", men det verkade mest finnas sommaraktiviteter i trakterna. Jag var sugen på att besöka ett café, övriga hade inte så starka viljor. Till slut bestämde vi oss för att åka till syster Jenny, då det faktiskt bara tar 2 timmar att åka dit.

Efter en halv dags mys med världens bästa syskonbarn så blev det grillat till middag. Benne har visat sina makalösa skills inom läsning, det är helt sanslöst och jag är nog världens stoltaste moster. Cassi har diskuterat bebis-namn och valde Isabell som favorit (Benne röstade på Voldemort). Gabbe har varit go och glad, men lyckades ge mig en dansk skalle på min redan onda näsa, busigare unge finns nog inte.

Vi har tittat i boken "Ett liv blir till" (som syster skickade med oss, TACK!) och barnen tyckte att den där lilla bebisen mer såg ut som ett monster än en människa. Benne är mycket intresserad och blev besviken över att babytickern här bredvid inte fungerade på deras dator.

Tänk att vi idag har gått 9+6, en fjärdedel eller om man så vill 25% av graviditeten. Helt otroligt hur fort tiden gått sen jag pinkade på den där stickan och vi blev lyckligast i världen. Imorgon firar vi ankomsten i vecka 11 med att åka iväg till London, inte tråkigt för fem öre!

2 kommentarer:

  1. Ha så grymt kul i London!!!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Sandra21:13

    Tycker det låter som ni har en otroligt mysig mini-semester. Och nu sitter ni förmodligen på något mysigt hak & äter lite kvällsfika. I morrn kan du köra på riktigt "afternoon tea" ;). Ha så sköna dagar. Kramar

    SvaraRadera