tisdag, april 06, 2010

En eller två ärtor?

Idag har jag gjort bort lite tråkiga sysslor som jag skjutit framför mig, varför göra idag det du kan göra imorgon liksom? Har sorterat bort massa gamla papper från pärmar, tror inte att jag har så stor användning av mina redan betalda räkningar från 2005 längre. Har skickat iväg ett viktigt mail och fyllt i mina avdrag för resor på Skatteverkets hemsida, ska bara låta Darling kolla att jag gjort rätt innan jag skickar in deklarationen. Är det överambitiöst att deklarera en månad i förväg? Jag menar att jag bara är väldigt nyfiken på att se vad återbäringen ska sluta på, och så är det ju skönt att ha det bortgjort.

Sen gjorde jag något betydligt roligare, pratade med Gyn i Sunderbyn för att höra om jag ska in på någon extra koll då jag gått på hormonbehandling eller om jag hör till MVC nuförtiden. "-Vi vill att du kommer in på en koll i vecka 7" svarade den rara kvinnan i andra luren. Nästa vecka får vi se 23:an! Vi hoppas på ett litet pickande hjärta, och så ska det ju förstås bli kul att se om båda äggen som fanns innanför naveln sist jag låg med benen i vädret har blivit pyren. Vi är så nöjda och glada över tanken att det ska finnas ett litet liv i min mage, tänk om det är två?

Det lär ju visa sig, om inte tidigare så på förlossningen, så tills nästa vecka lever vi i tron att det är en liten ärta som flyttat in.

2 kommentarer:

  1. Haha.. det är över 2 veckor sen jag deklarerade, så du ligger till och med efter stumpan ;) Men jag har ju min gubbe som är lite manisk :D

    SvaraRadera
  2. Hehe, jag var in och kollade min återbäring samma dag som det var färdigt, men har inte idats göra avdragen förrän igår ;)

    SvaraRadera