torsdag, april 15, 2010

Det finns inget "bara" när det gäller vår 23:a

2 saker har gjort mig besviken sen jag blev gravid.

Det första är en vän som sa till mig att vi ska räkna med att vi får missfall. Att det är så vanligt, men att det inte spelar så stor roll i vårat fall, nu vet vi ju att jag kan bli gravid. Jag jämställer det med att vara rädd för att bli överkörd så fort man går utanför dörren, rent jävla nonsens. Risken för missfall är 10-15% för oss fick jag höra idag, inte fan tänker jag räkna med att det ska gå åt helvete. Jag känner inte att jag vill dela med mig överhuvudtaget om vår graviditet till henne.

Det andra är kommentarerna vi redan hunnit få idag i stil med "bara en?" VADÅ BARA? Ett pickande hjärta i min mage, det är ju helt otroligt! Jag är så glad över det lilla, lilla hjärtat och har aldrig räknat med att det skulle finnas två. Vi vet att chansen funnits/finns, men andra har stått för att vara övertygade och säkra om att det är två, inte vi.

3 kommentarer:

  1. Marie16:46

    Ni ska verkligen inte tryckas ner för någons dumma kommentarer eller åsikter. Ni har tillverkat något underbart och det ska bli roligt att kunna ha någon att rulla vagnen tillsammans med i vinter. KRAM PÅ ER BÅDA!!!

    SvaraRadera
  2. Tänk inte på allt folk säger utan njut över det hjärtat ni fått se.

    SvaraRadera
  3. Så underbart med ett pickande hjärta! Strunta i vad de andra säger,säkert bara avis =)

    SvaraRadera