måndag, mars 15, 2010

Här ska det liggas

Vi fick tummen upp av dagens nya underläkare samt hennes AT-läkare, snart har alla med lönespec från Sunderby sjukhus varit i mitt heligaste.

5 ägg fanns det innanför naveln, tre på vänster sida och två på högra. Tre av dem var så pass små att det inte finns någon större risk/chans att de ska släppa, och av de två större ska förhoppningsvis minst ett kunna kallas Pyre inom en snar framtid. Vad gäller Pergoknaprandet så ansåg en tredje läkare (som visst var specialist på medicinering med Pergotime) att det enda som finns att göra är att jag nästa månad äter enkel dos, precis som sist. Skulle det bli samma hönsgård med en hel drös ägg som sist så blir det remiss till Umeå och dax för kö till IVF.

Hjälp? Jag får panik. Finns det inget annat att prova först? Darling ska snart lämna sitt andra prov, men vad det än visar så lär det inte påverka utgången av vår behandling. Eventuellt kan de vilja prova inseminering innan IVF, men det trodde inte doktor 3.

Nåväl, om de skulle säga åt mig att hänga knäveck från skorstenen efter samlag så skulle jag ju snällt lyda. Jag vet (bevisligen) inte hur man gör barn, och det litar jag på att dom vet. Så jag gör vad som säger åt mig att göra, och nu sa dom åt mig att ligga i, så då gör jag väl det! Detta eviga stick-kissande tycks aldrig ta slut, men jag gillar läget och kissar vidare. Duktig flicka!

6 kommentarer:

  1. Jag hoppas att du snart slipper stick-kissandet. Det är inte kul och då jag har bara gjort det en bråkdel av vad du har..
    Hoppas gör vi allihopa förresten, även om Otto inte säger så mycket så får han vara med på ett hörn..
    Hejja, hejja!

    SvaraRadera
  2. Men härligt att sexförbudet är över! Lycka till!

    SvaraRadera
  3. Anonym07:39

    Håller mina tummar för er!!

    varma kramar jujT

    SvaraRadera
  4. Lycka till, inte gör det någonting om jag får sitta å mysa med en liten bebis sen.. ;)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Erika: Jag tror det är erat hejande som lär få oss i mål tillslut :D

    Ingela: Jaa, visst är det nice? :)

    T: Tack söta du ;)

    Rebecka: Du ska få mysa dig less! :D

    SvaraRadera
  6. Rebecka R11:30

    Du får nog lyckas bra med att få mig att mysa mig less! Men det är bra, du vet vars du har barnvakten ;)

    SvaraRadera