tisdag, februari 02, 2010

Uff

Ni vet hur det känns när man vaknar med en dålig magkänsla, försöker motarbeta det men till sist ger upp? En jävla skitdag brukar jag kalla det, och precis en sån har jag haft.

Inget har känts kul och jag har mest kollat på klockan för att räkna ner minuterna till läggdax sen jag klev upp. Bara för att liva upp dagen så passade min kropp på att meddela att den inte har någon inneboende.

Antar att jag borde vara positiv och se det som att jag nu snart får börja knapra pergo, men det känns bara som ännu ett stort misslyckande. Kanske känns det bättre imorgon när jag bokat in alla tider på gyn och hämtat ut medicinen, men just nu önskar jag mig bort till en öde ö. Jag, Darling, några svajande palmer och ett ljummet hav. Inte snöstorm och en vardag som påminner en om allt som är jobbigt.

Imorgon blir nog en bättre dag.

6 kommentarer:

  1. Skickar minst en miljon pepptankar till dig och upplyser dig om att du är världens starkaste, härligaste och tjurigaste kusin! Önskar dig en bättre morgondag :)

    SvaraRadera
  2. Tack fina du :) Tjurigheten går nog i släkten! ;)

    SvaraRadera
  3. Patrik20:11

    Finns jag också möjligtvis med på den där ön för jag vill också till värmen?

    SvaraRadera
  4. Ja, du och Elina dyker upp två veckor efter oss! Då är vi så rastlösa och sällskapssjuka att ni önskar att ni stannat hemma. Men det är soligt och varmt!

    SvaraRadera
  5. Patrik23:13

    Och så finns det massvis med goda drinkar och milk chakes och så badar alla brudar topless....

    SvaraRadera
  6. Laktosfria milkshakes hoppas jag?!? Och nej, sina bomber får brudarna ha för sig själva! Då får du och Crille besöka någon annan strand isf :D

    SvaraRadera