måndag, februari 15, 2010

Fort var det gjort

Strax innan klockan 8 blev vi hämtade i väntrummet av doktor Pjotr. Av med brallorna och upp i den otroligt bekväma stolen. När han började räkna upp storleken på alla ägg så vaknade hoppet, ska det gå den här gången? Ska vi ha de allra bästa förutsättningarna?

När han avslutat undersökningen och gick för att konsultera med doktor Baraa om äggens mängd och storlek så var det som att jag visste. Hyperstimulering. För många ägg. Mycket riktigt, sexförbud och vi kanske får ta två månaders uppehåll i pergoätandet istället för en. Det får ett VUL visa nästa månad.

På ett sätt så är det skönt att veta att jag är så lättstimulerad, men samtidigt så är det så jävla jobbigt att veta att vi var så nära ett optimalt försök men snubblade på mållinjen. En månad när vi inte kommer få försöka alls, en novemberbebis som absolut inte kommer bli till.

8.10 passerade vi ut genom sjukhusets entré. Med en stor klump av besvikelse i magen, och en känsla av att allt som kan gå åt helvete gör just det.

5 kommentarer:

  1. Men varför måste ni göra uppehåll? Får ni sexlingar så har ni ju liksom gjort bort hela barnaskaran i ett svep, eller? ;-) Men skönt ändå att tabletterna verkar fungera? Då vet ni ju ändå att det hänt något?

    SvaraRadera
  2. Anonym13:56

    Oj då, det var ju inte kul att få sex-förbud!
    Hur många ägg visade det sig?
    Kan du inte prova att äta halva tabletter i fortsättningen, eller varför äter du pergo överhuvudtaget. De har väl inte hittat nåt fel på dig? Du har regelbunden mens eller?
    Ojdå, det blev många frågor, från en som inte fick ägglossning överhuvudtaget av dubbelpergo. Kram

    SvaraRadera
  3. Sandra15:11

    Skickar världens bamseliknande kram. Inte för att den hjälper ett piss. Men jag vill ge den ändå.

    SvaraRadera
  4. Anonym15:24

    Katja:
    Ja, jag tycker det är snålt att dela ut förbud ut höger och vänster, och jag får åtta stycken så kan jag tänka mig att dela med mig åt andra barnlösingar! Handlar mer om min hälsa dock :)

    R:
    Han slutade räkna efter tolv stycken, då var det varierande stlk förstås, men det var ändå för många för att chansa och gå vidare. Vi får se efter nästa månads UL vad dom säger, kanske är jag då fortfarande överstimulerad och får vänta ytterligare en månad med uppehåll innan vi får komma igång igen. Har väldigt oregelbunden mens och har vissa månader inte någon ÄL alls (enligt ÄL-stickor), därför äter jag pergo. Fick du ingen ägglossning alls eller var det simmarna det hängde på? Eller var det både och? kram

    Sandra:
    TACK! Den hjälper visst hur mycket som hellst!

    SvaraRadera
  5. Men så trist med förbud! Åttlingar hade ju faktiskt varit lite fränt, jag kan redan se rubrikerna och den efterföljande tv-showen, "Hanna, Chrille + åtta". Jag skulle definitivt titta på den;) Bra att veta att finns fina ägg på gång i alla fall:) Kramar från Nybyn

    SvaraRadera