lördag, januari 16, 2010

Är det nu det händer?

Jag har inte riktigt smält att brevet vi väntat så länge på har kommit. Händer det nu? Ska dom berätta hur jag ska lyckas bli på tjocken? Jag blev först förbannad över att vi ska betala dubbla patientavgifter trots att vi ska träffa samma läkare, sen tänkte jag att det får fan kosta vad det vill.

Efter att ha busat med kusinbarnen idag så längtar jag om möjligt ännu mer efter ett eget litet yrväder, tack för besöket kära ni! (Och jag blev nöjd med snabbpajen!)

Nu tycker jag att ni ska göra tryfflar (när jag nu fått tummen ur och lagt upp receptet), och jag ska hoppa i duschen och sedan fixa mig inför kvällens middag hos Sandra&Anton. Ska bli så trevligt med en surrkväll i goda vänners lag!

3 kommentarer:

  1. Lisa16:31

    Vad roligt att brevet äntligen har kommit! :) Jag hoppas att det kommer lösa sig och det bums! Jag ringer sen för mer information, men var bara tvungen att skriva att jag är så glad att det börjar hända lite nu! :) kram

    SvaraRadera
  2. Nu hoppas vi att det inte är allt för långt bort, men annars har du ju snart min fis du kan få låna när jag får abstinens att vara borta från er på jobbet ;)

    Tryfflarna var helt underbara! Dom måste jag nog ta och göra åt Jocke här någon kväll. Han har en varm plats i hjärtat bara för dig :)

    SvaraRadera
  3. Lisa: Ja, visst är det! :) Vi får surra ikapp, även om det inte stod så mycket i brevet :) Ska ringa dit och höra lite imorgon, ringer dig efter det! kramkram

    Erika: Ja tänk, snart är erat pyre här! :) Bra att du gillade tryfflarna, tycker själv att dom blev riktigt smaskiga! :)

    SvaraRadera