fredag, december 18, 2009

Overrated

Som vanligt vid den här tiden på året får jag säga att julbord är överskattat. Jag älskar sill, men annars är inte julmat så märkvärdigt. Och sill kan man äta året om!

Kvällens sällskap var allt annat än överskattat, härligt att surra och skratta med tjejerna från jobbet på trevliga Norrigården. Sen hade vi julklappsbyte, och det var kvällens höjdpunkt. Snygga paket och fina prylar däri, riktigt bra tradition om ni frågar mig!

Födelsedagsbarnen har fått öppna paket och vi har tagit det lugnt i soffan, snart blir det sängen då gästerna ska vidare mot småland i morgonbitti. Imorgon ska Darling fixa till några plåtar, jag ska fika med D och sedan bär det av mot Bredsel för svärfamiljshäng och födelsedagsfest för Carro som ju fyllde 22 i onsdags! Skönt att vara ledig i tre dagar nu, jag ska fylla tiden med kvalitetsumgänge, god mat och massor av sömn.

1 kommentar:

  1. Anonym14:55

    Det bästa med julmaten är skinkan, att få skära upp några skivor och lägga på mjukakan medans skinkan är lite halv varm och sedan dricka varm choklad som är gjord på spisen med kakao till. Det tycker jag är gott.

    SvaraRadera