onsdag, november 25, 2009

Positiv anda

Igår lyckades jag på något underligt sätt göra min dator obrukbar. Nu lever jag alltså i misär, och måste låna Darlingens. Taskig läge, har alla länklistor på min egen. Herrn i huset skulle försöka åtgärda koman under dagen genom att ringa till Acer's support, jag hoppas innerligt att han lyckas.

Det är mycket som känns tungt just nu, igårkväll när Sandra ringde fick hon lyssna på alla mina världsliga problem som när jag sagt dom rakt ut kändes aningen banala. Men precis som min kloka vän sa, problemen behöver inte vara stora när dom är många, det rinner över ändå. Så under morgonens promenad försökte jag peppa mig själv.

Det duggar och är disigt ute-men det är ju inget jag kan påverka. Då får man krypa upp i soffan med en thékopp. Jag har ingen julkänsla-och inte lär den komma när jag går runt och är grinig. Bättre att lyssna på julmusik, sniffa i kryddburken med kanel och äta pepparkakor, det borde hjälpa. Datorn är död-men det fixar Darling! Han fixar allt, har jag sagt det förrut? Jag går bara och väntar på att få lämna blodprov så vi kan komma vidare med utredningen-ska ringa gyn imorgon och höra vad jag ska göra för att lyckas komma fram till dag 3-5 i cykeln. Man blir ju knäpp av att vänta i två månader utan att det händer någonting. Det blir ingen jul med familjen iår-men det är bara att gilla läget. Ett annat år blir det! Julafton ska jag vara med svärfamiljen (som ju faktiskt är näst bäst i det här sammanhanget) och jobba. Sköna pengar tjänar man på julafton!

Sen kan man lägga till att det är löning idag, vi ska kolla Winnerbäck ikväll, jag är ledig imorgon och har fortfarande en helt amazing Darling. Plussen vinner lätt idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar