måndag, november 30, 2009

Jag och Darling i manegen

Innan vi hamnade i mitten av hela processen som tillverkandet av barn innebär så trodde jag inte att det var så invecklat. Men jäklar, kärnfysiker släng er i väggen, här snackar vi precision!

Från början slängde jag bara mina p-piller i soporna och vi hoppades på det bästa. Efter någon månad började vi försöka räkna ut när ÄL (ägglossning) skulle äga rum och låg därefter. Sen gick det vidare till ÄL-stickor, och trots att vi prickade dagarna så hände det ingenting. Det är inte kul att ligga efter schema, och vi kastade även stickorna i soporna. Vissa blir på tjocken så fort deras ögon möts, en del andra lyckas aldrig.

På onsdag ska jag lämna blod för att det ska utredas vad som händer i kroppen jag bor och lever i. Finns det ens några ägg? Är jag helt frisk? Är kroppen i obalans? Men ni ska inte tro att det är så enkelt som en nål i armen. Nejnej, 3 timmar efter att jag vaknat och 2 timmar efter att jag ätit frukost ska jag infinna mig för provtagning. Dessutom får jag INTE stressa på morgonen. Lycka till att få ihop den ekvationen!

Det är inte bara komplicerat att bli på smällen, det är även komplicerat att utreda varför man inte blir det. Rena rama cirkusen det här, och nu är det våran tur i manegen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar