onsdag, augusti 26, 2009

Onsdag 26 augusti

Gårdagens inventering gick relativt smärtfritt, visst "blippade" det i öronen en stund efteråt, men det var en trevlig kväll på jobbet med frukt, godis och trevligt sällskap. Idag jobbar jag 10-18, men för första gången ska jag inte vara i trygga Shopping, utan jag ska premiära på Smedjan. Där ligger visst varorna i drivor och vi är tre stycken som rycker in som förstärkning. Ska bli kul och omväxlande att vara i nya butiken även om det bara gäller en dag, och jag tror att dagen bara kommer susa förbi. Sandra och Fillan ska kika förbi också, så jag har något att se fram emot!

Just nu längtar jag så otroligt mycket efter en ledig helg på hemmaplan. Lata morgonar i sängen, bara go with the flow under dagarna och titta film halva nätterna, det är precis vad jag behöver! Hoppas bara att det hinns med innan jakten drar igång, för det är ju inte riktigt lika kul/mysigt om man ska spendera tiden själv. Snart blir jag återigen jaktänka, hoppas på mycket jobb så det inte blir så mycket ensamtid här hemma. Den som lever får se..

1 kommentar:

  1. Lisa F19:46

    Jag kommer till dig när du blir jaktänka! :) Inte behöver det bli ensamt bara för att det är jakt! Det är nu vi får planera in alla våra mysdagar tillsammans.. :) Kram

    SvaraRadera