onsdag, augusti 05, 2009

Kakbakarkväll

Ikväll är Darling och spelar golf i Piteå, och oj så konstigt det var att komma hem till tomt hus. De senaste fem månaderna har jag kommit hem kring sju och möts av en glad sambo i dörren och ett dukat middagsbord, snacka att jag blivit bortskämd. Antar att det här är bra mental förberedelse till i höst då han kommer umgås mer med älgarna i skogen än med mig, och dra mig baklänges så effektiv jag är när jag är solo hemma. Det har jag iofs märkt en och annan morgon när jag får mina il, men i vanliga fall brukar jag vara trött och halvdöd tills jag fått mat i magen när jag kommer hem om kvällarna.

Idag blev det andra bullar, jag stegade hem i rask takt från bussen och började tvätta, vika tvätt, fixa sallad till middag, laga matlådor till imorgon och baka chocolate chip cookies. Cookiesarna håller jag på att grädda, och det tack vare min goda granne. Insåg när jag skulle börja klicka ut smeten att vi hade ett enda bakplåtspapper kvar hemma, men hon hade minsann en hel rulle, halleluja för det.

Gör som jag nu, lyssna på La Roux och baka kakor! När gräddandet är finito och det är undanstökat i köket ska jag sjunka ner i soffan med ett nummer av Sköna Hem, kaka och mjölk. Mys!

1 kommentar:

  1. Och kakorna var supergoda (som om de skulle kunna vara annat :-D). Kent fick smaka EN,för resten åt jag upp :-D. Jag kommer över med fatet imorgon, det for ur huvudet idag, men jag var så stressad över att få komma in i duschen efter jobbet (jag luktade inte gott, nej).

    SvaraRadera