måndag, augusti 31, 2009

Hemma i Seevast

Så var det vecka 36! Har tagit en lugn start på dagen med att snooza, käka frukost och skicka in kassakort till a-kassan. Här gäller det att tigga pengar så man slipper flytta ut till ett tält i skogen, det kan bli kallt när snön kommer!

Ska alldeles strax promenera till Darlings jobb och hämta bilen, är i valet och kvalet om jag ska åka till Luleå och handla diverse prylar från Biltema till Vita Faran idag eller göra det imorgon då jag ändå ska till Luleå med Sandra. Vilket som så vore det skönt att få hem bilen så jag kan tömma ut allt vi fick med oss från Kåbban igår. Det spelar ingen roll vad man åker dit för att hämta, bilen är ändå sprängfylld när man åker därifrån, i helgen skulle vi bara hämta en kartong med bäbiskläder som jag haft när jag var liten. Med oss fick vi kartongen med kläder, två backar till frysen, en stor fulsnygg vas/kruka, en hel sopsäck med garn, gardiner, Jessicas snowboard+skor och en massa mer. Erik och Jenny vet nog vad jag menar? ;)

Darling skrattar åt mamma&pappas planering, om 11 dagar kommer flyttbilen och det är så mycket kvar att packa och sortera. Mamma blir nog lite peppad av hans tvivel, medans pappa mest skrattar och rycker på axlarna. Egentligen skulle jag ha stannat i Kåbban till imorgon, men då Jockes bil gått sönder så fick det bli tidigare hemfärd så att gossarna skulle ta sig till jobbet idag. Med ett löfte av Darling att vi åker upp till Kåbban till fredag dock, jag känner mig inte riktigt färdigt med Kåbban och det gula huset..fast det lär jag väl aldrig känna mig?

1 kommentar:

  1. Anonym12:06

    Hej sötast.
    Sitter här nu på helspänd.. Bara 57 minuter kvar til upprop.. Nu börjar det kännas konstigt! Är lite lätt illamående och känner att paniken börjar komma lite lätt.. Kul men jävligt spänt!

    Lånade mattias bil idag och tänkte shoppa bort lite nervositet, men.. Helvete.. Jag hittar ju inte?! Jag skulle försöka komma till yp ett storheden fast det liger i Ersboda. Tror du jag hittade? Ne.. Det var bara att vända hem och sitta här och vara nervös istället.

    HANNA! Jag dör snart! :( Du borde vara här med mig och plugga samma "roliga" sak.. ;) Då hade det inte varit så jobbigt.

    MEN Jag ska överleva. JAG SKA ÖVERLEVA!

    Ha det fint så hörs vi
    Puss! /Lisa Sundberg

    SvaraRadera