tisdag, juli 07, 2009

Gå och dö tisdag

Det här dagen blev ju inte riktigt som jag planerat. Visst, jag klev upp i tid och åkte till Jokkimokki för att hälsa på mormor, men bortsett från det har ju den här dagen barkat åt skogen. Bilen strejkade på Ica Rajdens parkering efter att vi köpt med oss lite god lunch att avnjuta hos mormor, och ville inte rulla en meter till. Turligt nog är ju inte Jokkmokk så stort, så vi promenerade till mormor samtidigt som Crille försökte få tag på försäkringsbolag, Volvo och assistanskåren. Efter mycket om, men och fika så blev det bärgningsbil till Boden för Darling, och pappa fick komma och hämta mig, Linda och Daniel.

Så här sitter jag i Kåbban, med min yngsta storasyster och hennes karl. Daniel har varit snäll och fixat ner SATC the movie åt mig, så kanske jag kan övertala dom att kolla den med mig ikväll. Mams och paps är bortbjudna på middag där det tydligen ska diskuteras husförsäljning, och jag får ont ont ont i magen. JAG VILL INTE är det en röst som skriker i huvudet, men det gör varken från eller till. Flyttar dom så blir det att ses max en gång om året, och jag som vill träffa min pappa varje dag och ha dom nära. Har alltid föreställt mig att den dagen vi skaffar kids så ska både mor- och farföräldrar vara nära och delaktiga, men det är väl bara att kyssa den drömmen adjö och tacka för mina underbara svärföräldrar.

Nu blir det middag, och sen ska jag jaga ut mitt sällskap på promenad till bäverhyddan, kanske man kan lura med sig en kusin eller två?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar