tisdag, juni 02, 2009

Idag ska bli en bättre dag!

Igår hade jag the day from hell. Jobbade bara fyra timmar, varav två på golvet, hade massor att göra och hann således med långt ifrån allt. När skitdagen äntligen led mot sitt slut och jag skulle ta bilen hem så hittar jag inte nyckeln. BORTA! Letade som en tok men hittade den inte. Fick ringa till Darling som cyklade hem i Tour de France-tempo, hämtade en extranyckel och tog bussen till Luleå. Polisstationen hade självklart hunnit stänga, så jag kunde inte kolla om någon lämnat in den, och är den inte där så är den borta. Bara att lägga ut några sköna tusen på en ny, jag har ju så gott om pengar ändå.

Eftersom jag bara jobbade fyra timmar och skulle vara hemma så tidigt (enligt min plan) så hade jag inte med mig någon lunch. När Darling kom och hämtade mig tillslut var jag så hungrig att jag t.o.m skulle kunnat tänka mig att äta lever. Alla dagens trubbel blandade i en salig röra tillsammans med hunger gjorde att jag tokgrinade i bilen halva vägen hem, sen när jag såg hur förjävlig jag såg ut i spegeln så grinade jag resten av vägen.

Lyckades samla ihop den sorgliga lilla röran jag var och åkte på golfträningen, det gick helt okej och när vi kom hem var jag betydligt muntrare. Men jag funderade på att kliva upp vid tolvslaget och skåla i champagne över att måndag den första juni äntligen var över. För att förebygga en liknande skitdag tog jag sovmorgon till 9, och börjar med positivt tänk redan nu. "Det här kommer bli en bra dag" ska gå på repeat i mitt huvud hela dagen, hur arg/less/ledsen jag än blir.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar