tisdag, maj 05, 2009

Välkommen våren

Kvällen har spenderats ute trädgården där vi varit husliga (eller hem-liga som jag så fyndligt kom på). Nu är det vårstädat i rabatterna, gräsmattan är krattad och Darling har även varit och tafsat i mitt fina smultronland. Arg som ett bi blev jag när jag insåg att ungefär en tredjedel av plantorna var borträfsade, och han är nu på det klara med att det är förbjudet område för klåfingriga karlar.

Invånarna här på planeten Kullen börjar nu tina fram och bli sociala efter vinterdvalan, vi hann knappt ut innan första grannen dök upp och började surra golf. Första sommaren här ska nog bli riktigt fin, det är så kul att ha en liten trädgård att påta i, och de allra flesta på kvarteret är så sociala och trevliga. Vilken vinstlott vi drog när vi snubblade på annonsen när de förra ägarna skulle sälja, och vi är riktigt glada att vi stod ut med deras tjorv och genomförde köpet. Det här känns som hemma!

2 kommentarer:

  1. Haha och värre blir det för dina stackars smultron när Isak återupptäcker dem i sommar... Men jag har lovat honom egna plantor i förhoppning om att han ska låta bli era, men vette sjutton om det kommer hjälpa. Men jag gör mitt bästa ;-)

    SvaraRadera
  2. Haha, jag är en snäll granntant och delar med mig av mina smultron till Isak! Hoppas bara att resten av kvarterets barn inte upptäcker dem, för då lär det inte finnas ett endaste bär att dela med sig av.. :D

    SvaraRadera