fredag, april 10, 2009

Långfredagen har varit kort!

Igår fick jag en liten påskpresent i förskott, en flaska Dentan! En hel liter! Nu kan jag gurgla och skölj ur alla små tandtroll som vill bosätta sig i min mun eftersom jag äter godis med god aptit. Senare ska vi ha påskäggsletning jag, Darling, mamma, pappa och Putt. Jag föreslog att vi kunde gömma mammas ägg på ett ganska synligt ställe så att det blir lika villkor då hon har betydligt sämre syn än oss andra, då kontrade Darling med att föreslå att mamma skulle ha hela huset (inkl källare och garage) att leta på, då kan vi hålla henne sysselsatt till nästa påsk..

Jag gnäller över att behöva jobba imorgon, och att det blir ett sånt stressande fram och tillbaka, och det benämnde Darling så fint som Påsktraumatisk stress. Mamma fnissade. När jag sedan öppnat en läskflaska så fnissar pappa och påstår att "det är tabu att öppna mammas läsk". Och det var det visst, eftersom åtkomsten av Portello är begränsad i Kåbban. Humorn är på topp!

Idag har vi hunnit med äggfrukost, promenad, besök av Franklin's, kladdkakebak och besök av faster Mona&Lasse. Framför oss väntar sillmiddag, påskäggsletning, mys och så hoppas jag att jag får följa Darling och Frun när dom ska åka kvällsåk. Snälla?

1 kommentar:

  1. Lisa18:37

    okej då, du får väl följa, men bara för att du ber så snällt! :)

    SvaraRadera