lördag, april 04, 2009

Godmorgon kära lördag!

Två dagar utan blogg, och jag skakar inte ens i en liten del av kroppen? Märkligt, märkligt..kanske kan bloggandet/bloggläsandet anta en normal frekvens nu?

Igår var jag ledig, liksom idag. Mycket skönt då jag är van att ha vareviga helg ledig sen tidigare, och nu jobbat alla helger sen jag började på KappAhlet. Även om det bara är lördagar och maximalt fram till 16:15 så går det ju likförbaskat inte att planera in något en hel helg, och dom flesta tycks se söndagar som vilodag (inte sällskapsdag) vilket således gör det svårt att umgås med er kära vänner (bortsett från barnfamiljerna, god bless you)! Vi fnular vidare för att få ordning på sällskapandet va? Snart kommer sommaren, solen och dygnet-runt-ljuset som gör att vi kan umgås dygnet runt utan att få soppatorsk på energi.

Tvättstugan närmar sig färdig, då vi roade oss med en tripp till Kamprads lekstuga för vuxna igår (Darling tog ledigt-vilken skräll), och vi kom hem med allt vi skulle ha (+lite till, som sig bör). Nu behövs det "bara" sågas lite i den nya bänkskivan så vi kan få den på plats med den nya diskhon, listas i taket och införskaffa konsoller att stödja upp lackhyllorna med (som slokade likt gamla tulpaner). Någon av sysslorna ska vi nog hinna med idag innan Darling drar iväg med pojkarna på lasergame och bio, och jag blir kvar hemma med hyrd film, lite chips&dippa och förhoppninsgvis besök av Elina.

Nu blir det morgonpromenix innan jag ska fixa frukost till Darling, american pancakes kanske?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar