tisdag, januari 20, 2009

Hektiska vecka fyra!

Hej å hå, ännu en vecka som går i ett rasande tempo!

Igår var det jobb, köpa doppresent i Luleå och börja sticka Benjamins mössa. Idag slutade jag vid lunch (och här sitter jag nu..) för att hinna käka och transportera mig till en intervju på Dianthus. Håll alla tummar och tår! Sen ska jag ringa till femtioelva till företag för att höra om jobb, åka till Arctic Hotel i Luleå för att snacka med personalansvarig där, och hinna göra lite ärenden på stan.

Snabbt som attans hem till Sävast för att hinna börja packa, hämta Darling och äta middag innan 18:15 då jag ska på Step-In och snacka med en medlemsrådgivare för att skaffa träningskort där. Hinna sticka på Cassandras mössa och kolla Top Model, packa lite till..

Imorgon blir det jobb mellan sju och tio över fyra som vanligt, sen ska det sista packas, ätas middag och städa till hemma innan vi tar tåget mot Knislinge..Tjoho, tiden har gått så fort sen vi bokade resan! På tåget ska jag äta nötter, spela kort med Darling och sticka lite till, jag längtar som bara den. Dax att spackla sig snygg/are och dra iväg!

2 kommentarer:

  1. Anonym18:34

    Lycka till gumman!

    SvaraRadera
  2. Anonym18:47

    Hej!! Lycka till på intervjuerna, och ha det så trevligt i Knislinge! Ha det bra, Kram

    SvaraRadera