torsdag, november 27, 2008

Safe spot

Ikväll har vi varit hos min Fru och surplat thé, mycket mysigt, och skönt att vi bor närmare varandra nu!

I bilen påväg hem så pratades det om trygga punkter på radion, och om hur viktigt det är att ha sådana i sin tillvaro. Ett hem, familj, vänner, jobb osv, men de poängterade att den viktigaste punkten ska man ha i sig själv, och där håller jag med till tvåhundra procent. Är man inte trygg i sig själv så kan man inte vara trygg med någon annan och älskar man inte sig själv så går det inte att älska någon annan, då spelar det ingen roll hur fint hem eller bra jobb man har. Skulle jag gissa vart jag har min tryggaste punkt just nu så skulle det otvivelaktigt vara hos Darling. Det här börjar lika något new-age flum nu, men visst borde man jobba på att vara tryggast med sig själv?

Det finns ingenting som garanterat varar förevigt bortsett från din relation med dig själv, men visst behöver man människor omkring sig som man kan luta sig mot när livet känns tungt..så för ett tag tänker jag låta Darling vara min tryggaste punkt i världen.

Imorgon är det D-day i den rosa fabriken, och det lär bli ledsna miner hur det hela än slutar. Om jag får kicken vill jag jobba i lampaffär och jag vill väldigt gärna låna Frun's bok som handlar om kriser ;D Man får inte ta det hela på för stort allvar, det är inte som att världen kommer gå under, även om det känns som att mattan dras bort under fötterna på en. Om ~9 timmar blir det tunga steg mot jobbet, och några timmars tufft jobb innan beskeden ska ges..Hemska tanke, nu blir det svårt att sova!

1 kommentar: