måndag, september 29, 2008

Redan måndag?

Sitter och sniffar i luften i ett försök att klura ut vad Darling lagar för middag och tänker på hur bra jag har det. Inte nog med att mina fina karl lagar mat lika ofta som jag (och tycker att det är så det ska vara dessutom), att jag är frisk, hel och (någorlunda) ren, jag har världens bästa gäng omkring mig.

Sen jag lärde mig att man måste prioritera även i sin umgängeskrets så känner jag mig mer älskad, behövd och nöjd med mig själv, plus att jag har lättare att se vad jag själv gör för fel. Inte tänker jag umgås med människor som bara tar en massa positiv energi och inte ger någon tillbaka, inte tänker jag vara den som jämt och ständigt drar en relation framåt. NEJ TACK, jag umgås med de fina människor som får mig att le bara jag ser dem, som förstår mig och i vars sällskap jag trivs som fisken i vattnet.

Baserat på ovanstående kriterier så kan jag lugnt säga att min helg varit toppen. Fina människor har fått mig att skratta, le, öppna mig och känna att det är precis här jag hör hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar