lördag, september 06, 2008

Pilutta dig, Darling

HA, det är bara trams att jag inte kan umgås med mig själv. Idag har de enda konversationerna jag haft ägt rum i mitt huvud (bortsett från lite snicksnack med femåriga grannen och hejande på grannar), jag har motionerat, höststädat trädgården, plockat upp två av tre resterande kartonger, pyntat hemmet, och ätit två lagade måltider. Till lunch blev det en delikat omelett med ost och tomat (Darling hatar tomat), och till middag tände jag ljus och slängde nonchalant ihop en pastasås med bacon, gul lök paprika och grädde (Darling hatar paprika), och över rev jag min underbara, ljuvliga, importerade italienska parmesan som jag snålar på och inte låter någon annan smaka av..inte ens kungen skulle få smaka, inte ens om han bönade och bad på sina bara knän. Under dagen har jag även SodaStreamat fyra flaskor vatten (sug på den, min skogsman, som får dricka vatten från någon sur myr) och till efterrätt har jag med ett nöjt flin på min läppar mumsat Häägen Daaz Strawberrys&Cream.

Det finns bara en sak, okej två, att klaga på
1.Jag åt middag i soffan, och tror ni det var något vettigt på tv? Nä, jag fick se på girl meets cowboy istället för att titta in i två grönbruna fina ögon. Hur långt ska dom förresten dra det här? Är det inte dax att pensionera hela programidén? Hujeda mig.
2. En säng som är 1,80 bred är inte gjord för en person. Det blir lätt tomt och kallt om man sover solo.
(3. Läskiga ljud mitt i natten är inte det minsta läskiga om man är två. Men är man ensam så kan det åstadkomma mindre hjärtklappningar och att man blir skräckslagen.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar