söndag, oktober 08, 2006

Helgen

Helgen har varit fin. I fredags tog vi en annorlunda väg hem från jobbet, åkte färja från Sunderbyn till Avan och körde därifrån. Efter mumsig middag (älgstek, rösti och grönpepparsås) drog vi och handlade, sen fick vi besök av Erik, Peter och Rickard.

Lördag låg vi länge och drog i sängen (tillbringade tid med min nya tidskrävande vän; Djävulen bär Prada-Lauren Weisberger). Efter att vi kommit ur sängen så drog vi upp till Kåbdalis och firade lillebror som fyllt 17, käkade middag och städade ur mitt gamla rum. Nästan tomt nu, weird! Efter stopp hos Darlings familj i Bredsel och hos Sandra och John i Brännmark så begav vi oss mot Luleå.

Söndag har tillbringats i lugnhetens tecken :) Boken fick sällskap i morse också, och sen blev det frukost på Dagoberts. Sen blev det att kika lite på Barnens Hus, Casa Wikström och lite affärer i Smedjan. Kikade efter en sockerskål som skulle matcha vårat nya snygga brödfat, men hittade inget. Har efter det städat ur garderoben ordentligt, lämnat lite kläder på Myrorna, kastat en del, och organiserat lite. Även skafferiet fick sig en rensning, så ny är det prydligt och snyggt överallt! Darling kämpar på med middagen, kyckling och någon sorts potatis blir det. Sen blir det film och tidigt i säng, måste vara pigg inför den kommande arbetsveckan! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar