söndag, juni 18, 2006

En dag med stort D

Den här dagen har varit kanon! Vi hade bara planerat att ta det lite lugnt, vara och spatsera lite uppe vid forsen och så, men det hände verkligen massor! Vi åkte upp till forsen och spatserade runt där ett tag, J kom och joinade oss med Elsa i kopplet. Vi åkte upp till S, som jobbade uppe i Skogsälvan, och fikade lite. Helt plötsligt kommer S ut och frågar om vi vill fara och forsränna, jag hakar på direkt, och försökte övertala grabbarna. Dom blev också på, och raggade upp lite mer folk. Det var nämligen så att två gäster bokat en forsränning, men det behövs vara fler personer i båten som kan paddla och ge den lite tungd, så vi fick oss en gratisåkning :D Riktigt jädrans kul vad det, och vi funderar på att dra ihop ett gäng och besöka en liten vildare tur i sommar.

Efter forsränningen drog vi hem och käkade hos darlings föräldrar, myste på i solen och gick sedan ner till älven med Darlings systrar. Jag och lillasyster E doppade oss och vi stojade på ett litet tag innan himlen började mörkna och vi hörde avlägsna mullranden.

Vi for och hyrde en film, men när vi kom hem hade vi något ännu mer underhållande att kolla på; ett rackars åskväder! Både jag och Darling tycker det är mysigt när det mullrar och blixtrar, så vi kröp ihop under en filt på uteplatsen och beskådade det vackra skådespelet på himlen. Jäkla mäktiga krafter ändå, inget man egentligen tänker på.

Nu har vi kollat filmen, och sängen väntar. Första dagen på jobbet imorgon, jag måste vara utvilad och pigg :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar