söndag, maj 28, 2006

Spooky

Igår blev det spökjakt, vilket jag nämnde i föregående inlägg. Först letade vi ett hus i Måttsund, men det hittade vi inte. Sen blev det lite cruising och kollande på lägenheter i Luleå, korv på Statoil och sedan drog vi iväg mot nästa mål.

I en liten by utanför Sjulsmark hittade vi ett av husen, ett nybyggt, mycke fint hus som ingen vill bo i. Varför? Jo, när de försökte lägga golvet vid nybyggnationen så var det varje morgon upprivet då byggarna kom dit. De försökte flera gånger, men varje gång hände samma sak. Spooky! En familj bor i ett hus på samma gård, och de använder huset som förråd istället för bostadshus, det gör väl iaf det hela rätt trovärdigt?!?

I Skomakarkölen (?) hittade vi nästa spökhus, och det såg riktigt läskigt ut! Tog lite bilder, ska lägga upp dem imorgon. Trasiga fönster, igenvuxet och tät skog omkring. Sägnen säger att det var några killar som var dit och fotade huset, både inifrån och utifrån, och när de framkallade bilderna så såg man skuggan/siluetten av en man i fönstret på alla bilder som innehåll fönster. Får se om jag dör av skräck när jag kollar på bilderna sen. Vi kom hem kring 02:30, och ramlade i sängen på momangen.

Nåväl, vi överlevde allihop iallafall, och trevligt hade vi. Idag har jag och Darling en lugn dag. Vi började tvätta kl 07 imorse, och väntar fortfarande på att all tvätt ska torka. Vi har också städat hela lägenheten, och pysslat lite på uteplatsen. Myspys, pensionärer. Vi ska nämligen på bilbingo klockan 16. Håll tummarna för oss!

2 kommentarer:

  1. Anonym00:08

    Så det är här du gömmer dig va? ;)

    SvaraRadera
  2. Anonym01:18

    Bilbingo - loves it!

    SvaraRadera